Menu

Tips til at anskaffe den rette carport

maj 24, 2017 - Uncategorized
Tips til at anskaffe den rette carport

En carport fra Bases er en virkelig god måde, hvorpå du kan øge din ejendomsværdi samtidig med, at den er meget praktisk for dig og din familie.

Selvom der er mange forskellige typer carporte at vælge imellem, foretrækker jeg en, der på en eller anden måde passer til huset. I det mindste bør farverne passe til hinanden. Du kan for eksempel male – eller pulvermale – carporten samme farve som husets tagrender og facadebånd eller måske selve farven på huset.

Hvis dit budget er lidt større, bør du overveje en carport, der også passer til husets stil. Hvis du for eksempel har et ældre hus med et snirklet tagvindue, kunne du sørge for, at carportens tag afspejler dette design, måske med et matchende lille tagvindue. Eller måske har du et hus af mursten og tegl? I så tilfælde bør taget på carporten være af de samme teglsten, som husets, og stolperne og siderne (hvis der er nogen) kunne have samme farve og stil som for eksempel gelænderet på verandaen.

Image result for carport

Selvfølgelig er sidstnævnte carport et meget mere omfattende og bekosteligt valg, så det kommer an på, hvor du bor (og værdien af dit hus). For eksempel ville du ikke spendere $25.000 på en carport, hvis huset kun er $300.000 værd.

Det vigtigste, du skal tage i betragtning, er at det ser ud til at høre sammen med huset, og at deres design klæder hinanden. Og brug færre penge, hvis huset er i et område, hvor ejendomsværdierne er lavere og flere, hvis de er højere.

Og som det sidste, skal du være opmærksom på, at sikkert skal have tilladelse fra de lokale myndigheder, før du bygger din carport. Sørg for at gøre dit hjemmearbejde, før du gør noget andet!