Menu

ER DU KLAR TIL AT LEJE? DIN VEJLEDNING TIL LEJE AF ENTREPRENØRMASKINER

februar 26, 2018 - Business
ER DU KLAR TIL AT LEJE? DIN VEJLEDNING TIL LEJE AF ENTREPRENØRMASKINER

Leje af entreprenørmaskiner fra Ramirent bliver mere og mere almindeligt, og det er der ikke noget at sige til. Virksomhedsejere og sjakformænd ved, at leje af maskineri byder på klare fordele over at købe nye (og endda brugte) entreprenørmaskiner, både på byggepladsen og på bundlinjen. Læs videre for nogle nyttige retningslinjer, der kan hjælpe dig med at beslutte, om leje af maskineri i Washington, Oregon eller Californien er det rette valg for din virksomhed og for en hurtig trin-for-trin vejledning i at komme gennem lejeprocessen.

SPAR KAPITAL

Leje af maskineri kan være det ideelle valg for dig, hvis du har en ny virksomhed, der forsøger at få opbygget en flåde, eller hvis du forsøger at diversificere det udstyr, du har til rådighed. Hvis du for eksempel lejer en gravemaskine, sparer det dig de penge, du ville have brugt på at købe maskinen. Det giver dig også mulighed for at afprøve forskellige fabrikanter og modeller, hvis du arbejder med en professionel udlejer af maskineri, der har et stort udvalg af lejemuligheder. Desuden kan du muligvis spare penge ved at leje, fordi ejeren af udstyret har ansvaret for alle omkostninger til vedligeholdelse.

110125154026Ga6_logo

DET SENESTE UDSTYR UDEN FORPLIGTELSERNE

Leje af udstyr byder på flere fordele end bare pengebesparelser. Hvis du lejer fra en autoriseret forhandler af maskineri som Ramirent, får du mulighed for at afprøve de nyeste og bedste funktioner fra fabrikanter som John Deere. Nyere modeller omfatter et antal værktøjer, der forbedrer produktivitet og forebygger svigt af udstyret. Leje vil ofte inkludere løsninger for flådeadministration, der vil hjælpe dig med at administrere tid og omkostninger. Der er store fordele, dit team kan afprøve, såsom aktive flådeovervågning, maskinovervågningsteknologi og graderingskontrolsystemer.

KORTSIGTET BRUG AF MASKINERI

Uanset om du helt uventet får brug for en tømmerkran, fordi din er brudt sammen, eller fordi du har brug for en gravko med lang rækkevidde i højsæsonen, er leje af entreprenørmaskiner et fremragende valg. Leje af maskineri er ofte mere omkostningseffektivt for virksomheder, der har brug for en særlig maskine eller et bestemt stykke tilbehør i en kort periode. Det kan ligeledes være en fornuftig løsning for de virksomheder, der byder på flere forskellige projekter landet over og ikke ønsker at investere i transport eller opbevaring for deres flåde. Alternativt vil forhandlere af entreprenørmaskiner som Ramirent ofte tilbyde en Leje-til-Køb mulighed. Disse giver virksomheder mulighed for at leje maskineriet og afgøre, om det vil være velegnet til deres fremtidige behov.

UANSET HVAD DINE LEJEBEHOV ER, KAN DU REGNE MED, AT RAMIRENT VIL HOLDE DIG GÅENDE.

Med 88 forretninger i 68 byer på Vestkysten har Ramirent over 2000 dygtige og venlige eksperter, der står klar til at hjælpe dig med at afgøre, hvilket maskineri vil dække dine behov. Vores specialister kan gennemgå eventuelle lejemuligheder, du allerede har identificeret og kan give dig nogle få ekstra muligheder at overveje. Tag bare over til vores side for leje af maskineri og udfyld en forespørgsel, så kontakter vi dig!